۷ پاسخ

عزیزم باید تب سنج بذارید دمای بدنشو ببینید رو چنده تن شویه کنید یک لیتر آب ولرم با یک قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید با حوله رو قفسه سینه زیر بغلش و پیشونیش بذارید و قطره استامینوفن روز اول هر 4 ساعت روز دوم هر 6 ساعت روز اول کمپرس سرو بذارید جای واکسنش روز دوم گمپرس گرم هر دوساعت 10ثانیه بذارید و تینکه حتما با تب سنج هر یک یا دوساعت دمای بدنشو چک کنید.

سلام عزیزم قطره استامینوفن هر ۴ ساعت روز اول دوبرابر وزنش و هر ۶ ساعت روز دوم بده بهش ،کمپرسور سرد روز اول گرم روز دوم ،اگر نزاشتی میبینی خیلی بیقرار روی پیشونیش دستمال یاحوله خیس کن بزار و عوض کن مرتب تا تبش بیاد پایین

سلام عزیزم بچه ها باهم فرق دارن بعضیا تب میکنن بعضیاهم نمیکنن
تب سنج بزار
لباسشو کم کن

سلام بله کمی تب میاره قطره استامینوفن بدین بهش،من حتی واکسن ۲ماهگی دخترم رو زدم قطره دادم بهش بهداشت گفت البته بدم

آره عزیزم،تب میاره روز اول هر ۴ساعت یکبار استامینوفن بده،از فرداش هر ۶ ساعت،کمپرس سرد روز اول،کمپرس گرم روز دوم

واکسن برای هر بچه ای یه طور میشه بعضی ها تب میکنن بعضی ها نه دختر من واکسن ۲ ماهگی تب نداشت ۴ ماهگی تب داشت

استامینوفن هر 4 ساعت بهش بده