۶ پاسخ

واای عزیزم بچه هر2ساعت باید شیر بخوره وگرنه فشارش میوفته.بینیشو یواش ماساژ بده یا بزن کف پاهاش ب هرطریقی میتونی بیدارش کن بهش شیر بده.شیرت رو بدوش تولیوان با قاشق بهش بده یا با قطره چکون.بالاخره هرجوری ک میتونی باید بهش شیربدی.بغل های گوششو یواش ماساژ بدی اینم موثره تو بیدار شدنش

دختر من وقتی خوابه بهش شیر میدم اگه میک نزنه شونشو میمالم شروع میکنه به میک زدن 😋😋

عزیرم هر دوساعت به هر طریقی شده بیدارش کن شیرش بده وگرنه قندش میوفته خطرناکه بزن کف پاهاش بیدار میشه

مال منم همین طور بود بیدار کن شیرت رو بدوش با قاشق بهش بده چند قاشق که فشارش نیافته ۳ ساعت یه بار

عزیزم خوش خوابه بچت هیچ ایرادی روش نذار خیلی هم سالمه و تن درست بعضی بچه هاخیلی به خواب علاقه دارن ولی ۲ساعت یبار بیدارش کن برای شیر دلش ضعف نره توخواب سعی کن شده باقطره چکون بهش شیر بدی بده

بیدارش کن و سینتو بزار دهنش اونقد بازی بده تا بگیره حتی در حین خواب اگ خوابید اروم زیر فکش بزن تا بمکه سینتو