۸ پاسخ

سلام عزیزم‌اصلا نگران نباش.استامینوفنشو سر موقع بده...ان شالله که براش سبک هست...من ده روز پیش زدم خداروشکر راحت بود.با خودت دوتا پتو ببر بعد از واکسن پتوش و عوض کن.دختر منم شکمش فقط با شیاف و روغن کار میکرد اما یه دکتر بردمش بهش مسهل داد برا یه هفته دادم خیلی خوب شد الان روزی یبار دسشویی میکنه

عزیزم واکسن ۴ ماهگی‌نسبت ب دوماهگی‌ خیلی سبکتره نگران‌ نباش فقط مقدار استامنیفونشو هر ۴ ساعت بهش بده اگه تب هم‌نداره بده ک دردشو کمتر کنه ‌. و درمورد پیپیش چرا از شیاف استفاده نمیکنی؟ شیرخشک میخوره؟

سلام اگر پسرتون شیر خودتون رو میخوره تا یک هفته هم ایرادی نداره اگر مدفوع نکنه در صورتی که بعد از یک هفته مدفوع سفتی نداشته باشه و دفع راحت باشه و اینکه قبل از واکسن زدن بهش قطره استامینوفن بده و بعد هر چهار ساعت تکرار کن روز اول . به نظر من واکسنش از دوماهگی خیلی سبکتر بود لا این که دو تا تزریق داشت البته واکسنی که یه پای راست میزنن خیلی سبکه و اصلا بعدش بچه درد نداره درد واسه پای چپه که اونم روز اول کمی درد داره

بهر حال واکین تب و درد رو داره برا یه بچه کمتر یکی بیشتر
میگذره دیگه

نگران نباش عزیزم منم خیلی میترسیدم ولی خداروشکر اصلا اذیت نکرد حتی بعد واکسن بازی میکرد و.پاشو تکون میداد فقط مواظب تبش باش آستامینوفن هم مرتب بده واسه دفع هم سعی کن بیشتر بهش شیر بدی و شکمو و دور نافشو ماساژبده راحت تر دفع میکنه

سلام من دو روز پیش واکسن چهارماهگی دخترمو زدم خیلی بهتر از دو ماهگی بود زیاد تب نکرد دردشم کم بود، اگه شیر خودتونو میخوره تا ده روز اشکال نداره پی پی نکنه

برای اینکه تب نکنه ترنجبین رو تو آب ملایم حل کن بخوره. خاصیتش خنک کنندس. من دخترم 2 ماهشه دیروز واکسن دوماهگی زدم یک روزه خوب شد بهش دادم. فقط یک شب استامنیفن خورد. عالیه

نگران نباش منم میترسیدم ولی فقط روز اولش سخته که اونم با دادن استامینافون وقنداق کردنش بخیر گذشت