۵ پاسخ

سلام عزیزم طبیعی روز وشبشو گم کرده از چهار ماهگی بهتر میشه پسر من که پنج ماهشه همین الان چهار صبح خوابید

ببین شبا ساعت ۸ روغن بچه بزنش قشنگ ماساژش بده...بعد ببرش حموم که خسته شه...باهاش بازی کن نذار بخوابه...تا ۱۲ ...از ۱۲ ببعد نورخونه روکم‌کن..
صدارم‌ کم کن...ولی توروز سروصدا زیاد باشه که فرق شب وروزو بفهمه

هيچي عزيزم
دختر من پنج ماهشه هنوز همين جوريه
من بهش شربت خواب هم دادم اثر نداشت

وای نمیدونم چرا تازگیا همه بچه ها اینجوری ب دنیا میان شبو روز حالیشون نیست بخدا منم هلاک شدم دیشب شوهرم داداش اومد بالا 😧😧😧

سلام عزیزم پسر منم تا ۸صبح بیداره هرچی هم روز باهاش بازی میکنم فایده ندار ،شب دوباره انرژی بازی داره