۸ پاسخ

اصلا پی این حرف نرو اصصصلا روان خودت رو درگیر نکن . کاملااااا طبیعیه ک تو این سن سینه خیز بره و بچرخه و خودشو هل بده و .... یواش یواش بعد از این‌مرحله میوفته روی دو زانو که چهار دستوپابره . نه عیبی داره نه هیچ مشکلی😍فقط حوصله و تشویق و زمان میخواد

دقیقامثله پسرمن پسرم ۸ماهگی چهاردست وپارفت

بچه با بچه فرق داره احتمالا تنبل ب حرکت بعضی وقتا بچه ب راه رفتن تنبل میشه. دختر ابجی منم تا یک ونیم راه نرف الان مثل فرفره شده.

پسرمن اصلا سینه خیز نرفت هفت ماهش که تموم شد یهو چهاردست وپارفت ودوروز بعدش هم نشست

یه چند روز دیگه جلو میره نگران نباش

نه اصلا مشکلی نیست.همین کارارو میکنه خوبه عزیزم.از ۸ماه به بعد کم کم شروع میکنن

طبیعت وژن نوزادان متفاوته.من پسرم از۴ونیم ماهگی سینه خیزرفت ۵ونیم ماهگی گوگله کردو۶ماهگی ونیم نشست الانم داره باکمک دستاش خودش اویزون مبل پشتی میزمیکنه ک سرپاوایسته

اصلا ناراحت نباش بچه ها با هم فرق دارن دخترم هم دير نشست وهم دير چهار دست و پا رفت اما خيلي زود سر پا شد.بعدشم چهار دست و پا و نشست