۹ پاسخ

نه گلم بعضی یچه ها دیر انجام میدن کاراشونو ولی تمرین بکن باهاش

پسر من اول عقب عقب می‌رفت بعد نشسته می‌رفت جلو بعدش خزید حالا که چند روز مونده ۸ ماهش تموم بشه شروع کرده به ۴دست و پا رفتن بچه ها با هم فرق دارن

برای نشستن زوده ولی برای چهاردست و پا رفتن دمر بذارید یه کم بعد دستتون رو ستون کنید کف پاش یه اسباب بازی جلوش بگیرید تشویقش کنید بره جلو .. ولی درکل هر بچه ای لِم خودشو داره ممکنه عقب عقب بره یا هرمدل دیگه .

سلام دختر منم 6 ماهو 5 روزشه نه هنوز میشینه و نه چهار دستوپا میره تازه دار سینه خیز میره فکر نکنم جای نگرانی باشه بنظرم الان خیلی از کودکای این مامان همین طورین

سلام نه عزیزم مشکلی نداره پسرمن هم ۶ماه ۱۲روزش هست به موقع اش انجام میدن عجله نکنید

نشستنو باهاش تمرین کن خودت بشین بذار روی توی بغلت بشینه چهار دست و پا اشکال نداره کم کم میره واسه منم نمیره

ن‌گلم خیلی زود اکثرا تو هشت ۹‌ماهگی میرن تازه اولش سینه خیز

عزیزم دختر من کم مونده ب ۸ماهگی سینه خیزم بلدنیس نه بابا چ مشکلی هنوز خیلی کوچولوعه

عزیزم چه عجله ای صبر کن همه اینارو انجام میده زود حالا پسر من هفت ماهشه هنوز چهار دست وپا نمیره