۶ پاسخ

دختره منم رفلاکس داره از ۲۲ روزگی دارو مصرف میکنه راینیتیدین رو هنوز دارم بهش میدم خدا رو شکر بالا نمیاره ولی من هنوز ملاحظات قبل رو دارم بعد از غذا باد گلوش رو میگیرم سریع نمیخوابونمش سطح زیرش همیشه یه شیب ملایم داره
این رو هم بگم دکتر گفت تا یک سالگی به هیچ عنوان شیر پاستوریزه و بادوم توی فرنیش استفاده نکنم
توصیه میکنم ببریدش دکتر

عزیزم منم دخترم هروقت تو غذاش کره محلی میریختم بالا میاورد ببین تو غذایی که بهش میدی چی میریزی

سرشو کمی بالاتر از بدنش قرار بدین. زیاد تکونش ندید بعداز خوردن

قبل از اینکه غذا بدید بالا میاورد یا از وقتی غذا میخوره بالا میاره

چرا بهش کپسول امپرازول دادن که نمیخوردش همش میداد بیرون و شربت راینیتدین هم دادم احساس کردم حالش بدمیکنه ندادم دیگه

نبردید دکتر واسه رفلاکسش؟