۴ پاسخ

منکه از اول همه چی خوردم اصلا هم اهمیت نمیدم اینو نخورو فلان حالا چون شیرمیدیم هیچی نخوریم ؟؟ من همه چی میخورم هیچ مشکلیم نیست تاحالا قطره دل دردم بش ندادم.بعده هر وعده شیر دهی اروغشو میگیرم و تمام

من اولاش خیلی نفخ میکرد و جیغ میزد شبا وقتی ورزش دوچرخە باش میکردم کلی باد خالی میکرد ـ از اون موقع دیگە کلم و پیاز و و لوبیا و کاھو و سبزیجات اینارو نخوردم نفخش برطرف شدە ـ

سیرپیازحبوبات سبزی خوردن وهرچیزی ک نفاخ

سیر و پیاز و کلم و لوبیا