۱۳ پاسخ

سلام نده هیچ بدرد نمیخورن من دادم

ب بچه دارو نمیدن ک بچه است کم کم خوابش داس خودش تنظیم میشه

دختر منم از وقتی به دنیا اومد دیر می‌خوابید. الانم دارم تلاش می‌کنم بخوابونمش. من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم. دیر خوابیدن برای رشدشون اصلا خوب نیس

منم بچم بیدارمیمونه اما منم بیدارم فردایی میخابیم باهم

اره عزیزم من بی بی سد دادم دو سه شب خوب بود

یعنی واقعا از کار و زندگی افتادم. قشنگ مثل دیوونه ها شدم

الان داره ۶ ماهش میشه ولی شبا نمیخوابه ساعت ۵ صبح میخوابه

منم بچم بیداره اما از وقتی ک قرنطینه شدیم و کرونا اومده اینجوری شده مث خودمون و الا قبلا اینجوری نبوده
منم میتونم بدم بهش؟

سلام ساعت اونو باخودت تنظیم کن ب هیچ وجه دارو بهش نده گناه داره

من بیدارم ولی بچه ام خوابه . تجربه ندارم . ان شالله بچتون هرجوری خودتون میخواین بشه

دختر منم بیداره ولی تا حالا دارو ندادم بهش میترسم

خب به خاطر اینکه روزا میخوابه،از خواب روزش کم کن نزار بخوابه دخترمنم همینطور بود تا ساعت ۵نمیخوابید دیگه روزا نگزاشتم بخوابه زیاد الان ساعت ۱میخوابه تا ۱۰بینش ،دو باربلند میشه شیر میخوره

اهورا نی نی بده