۷ پاسخ

عزیزم اگه غذا خوب میخوره که بچه هایی که غذا خوب بخورن تا 7 بارم تو این سن بیرون روی دارن ولی اگه دستشوییش ابکیه و اشتهاشم کم شده اسعاله پوره سیب و موز، کته باماست بده انشاالله زود خوب میشه

شاید دندون داره درمیاره.. فعلا آب و مایعات بدی کم آب نشه که برا مغزش ضرر داره .. آلرژی نداره به چیزی؟ پسر من آلرژیش با اسهال شروع شد، و چون از نوع گوارشی بود بعد از چند روز رگه های خون پیدا شد، اگه یه درصد دیدی نترس ، آلرژی ممکنه باشه همین

عزیزم بیرون روی تا ۷ بار در روز طبیعیه

پوره هویج هم میگن خوبه برا اسهال

سلام اول آب زیاد بش بده آب بدنش کم نشه،سیب وکته ماست بده بخوره،نعناع دم کن با یه کم نبات بش بده

دکتر چ داروهایی بهش داده؟؟شیر خودتو میخوره یا شیرخشک؟

سلام عزیزم یکم جدوا بکوب با نبات بده بهش