۵ پاسخ

عزیزم چه تب داشته باشه چه نه شما قطره سر ساعت بده واکنشا مختلف من بچه اولم یعنی دیوانم میکرد اما دخترم فقط یکم بیقرار اما قطره بده حتما

تب از معمولا بعدظهر شروع میشه و شب به اوج میرسه..دست و پای که داغ نیست نشونه این نیست که تب نداره...حتما باید پیشونی رو چک کنی

عزیزم تا دو روز ممکنه تب کنه.حتما ۴ ساعت یکبار استامینوفن بده.چون اینجوری از تب کردن جلوگیری میکنی.

سلام..عزیزم بالای 37و نیم تبه....بازم مواظبش باش پسر منم اولش تب نمیکنه تا کم کم تبش میاد بالا..قطره هم بهش بده

۳۷,۶ یعنی یکم تب عزیزم.قطره رو سر وقت بهش بده