۷ پاسخ

قطره پدی لاکت بگیر پنج قطره صبح ها بهش بده

ای قطره ها الکی هر چ دکتر بوده من پسرمو بردم خوب نشد دقیقا مث پسر شما بود آخرش خسته شدم ۳دونه اسپند جوشوندم آبشو دادم ب پسرم شکمش کار کرد الان هر روز عصر بهش میدم خداروشکر شکم دردش خو شد

سلام بنظرم اول ازخودتون شروع کنیدمایعات میوه وسبزی زیادمصرف کنید مقعد وشکم بچتون باوازلین ماساژ بدین اروم..پاهاش حالت رکاب دوچرخه بازی بدین

فلوس بهش بده .

سلام قدیما میگفتن صابون خشک شیاف کنید ولی اون سوزش داره.
من یک تا دو سی سی روغن زیتون شیاف میکنم تو مقعدش. اگه پی پی داشته باشه جواب میده براش

کولیک داره پسرت

من وقتی پسرم شکمش کار نمیکنه بهش ترنجبین میدم