۴ پاسخ

سلام.نه از شیر خودت نیست.شیر خودتو مرتب بهش بده تا دفع زیاد داشته باشه. وقتی زردیش پایین نیومده چرا نزاشتی بیمارستان داخل دستگاه زیر مهتابی بمونه؟

خواهر شوهرم دخترش تا ۷۴روز زرد بود بهترین متخصص برد .توی مشهد همون اول گفت برا شیرته .درست بعد ۷۴روز خوب شد.

سعی کن خودت چیزای گرم نخوری وتا میتونی بهش شیر خشک بده تا ادرار و پی پی کنه زردیش میاد پایین

مواد غذای با میوه های زرد وگرمو نخور.عرق کاسنی خودت بخور خوب میشه بچه