۸ پاسخ

عزیزم دل دردداره خودت هم چیزای سردمی خوری بایدچیزای گرم بخوری بعدحمام که می کنی سینه تو چنددقیقه زیراب گرم بگیر شیرت سردبشه هم دل دردمیگیره اومدی بیرون حوله ی گرم هم روش بزارتاشیرت سردنشه ..کل بدن بچه توباروغن زیتون چرب کن دلشوهم چرپ کن ویکم ماساژبده.شربت دل دردی هم براش بگیر ..امیدوارم به دردت بخوره مامان خوشگل

شکمشا گرم نگه دار مدفوعش زرد میشه.تا هشت بار مدفوع در روز اشکال نداره اگ شیر خودتا میخوره.کولیک نداره ک زور میزنه؟

اینو بخون درمورد مدفوع سبز

واکسنشو زدی؟؟؟؟؟؟

سلام. پهلوهاش رو گرم نگه دار

یا سرما خورده یا روش شیردهیتون درست نیست بیشتر لاکتوز بهش میدین

سرماخورده.پهلوشو گرم نگه دار

عزیزم مدفوع سبز برا سرماخوردگیه بیشتر