۸ پاسخ

سلام عزیز نه سینتو میگیره برای چی نگیره
یه سر شیری بگیر که نرم باشه

والا بچه من یوهو از سه ماهگی شیشه نگرفت🤕

عزیزم شاید اوایل دوتا رو بخوره ولی مطمئن باش فقط یکی رو انتخاب میکنه اونم شیشه هس پس تا میتونی شیر خودتو بده که بعدا پشیمون نشی

اگر الان سینتو خوب نمیگیره شیشه بدی دیگه اصلا نمیگیره ، چرا میخوای کمکی بدی اگر وزنش خونه ریسک نکن

مطمئن باش اگه شیشه بدی دیگه سینه نمیخوره

حالا چرا میخای شیرخشکیش کنی؟؟

بچه که یکم بزرگتر بشه بعیده با گرفتن شیشه سینه رو نگیره ولی برای اطمینان سرشیشه ای بگیر که شکل نوک سینه باشه

سلام عزیزم منم همینکارومیکنم اما شیرخودموبیشتربش میدم شیرخشک رو باقاشق بش میدم به هیچ عنوان باشیشه توخوابم بش نده دیگه اونوقت کم کم سینتو نمیگیره