۹ پاسخ

من خودم خریدم برا دخترم ولی از یه جایی شنیدم لثه سفت میکنه سختر دندون در میاد همین که دندونی بزار تو یخچال سر بشه بده دهن بچه یا این که مسواک انگشتی بخر براش بکش

سلام عزیزم بهتره که استفاده نکنی اما دختر منم اوایل چهارماهگیش وحشتناک بود خیلی بیقراری میکرد من گاهی وقتا دو برابر وزنش بهش استامینوفن میدادم واسه اینکه آروم بشه, یه پماد هم گرفتم خود داروخونه تعریف داد اسمش ژل موضعیه دنتی کید باریج بود, بیشتر از یکی دو بار استفاده نکن چون خودش رویش دندونارو مختل میکنه. یه چیزایی هستن سیلیکونی ان فکر کنم تو انگشت میره و براش داره میتونی بخری بکنی تو دستت بذاری دهنش تا فشار بده و با براشش لثهاشو بخارونی, من تو شهر خودم گیر نیاوردم شاید جایی که شما هستین گیر باید

سلام .من شنیدم قطره استامینوفن بدین دردش آروم میشه

سلام عزیزم
پماد خارجی دوژل
ایرانی پماد کیدی باریج برای بیحسی دندان نوزادان
یک کم دیفن هیدارمین یا استامبوفن به لثش بمال

بی خیال پمادشو همشون عوارض دارن وموقعتیه دستش پیازچه بده هم خاصیت داره هم کنده نمیشه بره تو گلوش فقط دهنش بو میده

میشه بگید علائم دردش چجوریه؟؟

یه کم روغن نارگیل خوراکی بمال رو لثه ش

ژل دنتی کید بگیر

ژل دنتي كيد بگير بزن ب لثه اش آروم ميكنه
يا اگ نشد
يكم استامينوفن بمال به لثه اش