۹ پاسخ

سلام عزیزم
به نظر من خیلی خوبه وقتی آهن بهش میدی با اون رو دندوناش با آب یا آب پرتقال بکش تا دندوناش سیاه نشه...

مسواک انگشتی من تعریفشو شنیدم خیلی میخوام برای دخترم بگیرم استفاده کنه

اره خوبه دختر منکه باهاش مشکلی نداره

سلام.نیما عاشق اینه من مسواک انگشتیشو بگیرم روی دندوناش تا باهم بازی کنیم😍😂عالیه و من راضیم ازش.مرواریدای پسرم و هرشب کلی تمیز میکنم باهاش

بله من ماساژورشم استفاده میکنم برای اروم کردن لثه خوبه

خیلی خوبه من‌برای پسرم میزنم الان ۲روز دندون در آوردم نمیدونم لثه هاش درد میکنه تا میخوام براش مسواک بزنم زود زبونشو در ‌میار ه بیرون نمزاره بزنم

خیلی خوبه جدا از اینکه بهداشت دهان و دندون بچه رعایت میشه.آموزش مسواک زدنه برای بچه

من که دوبار استفاده کردم اصلا نه میزار دستمال بزنم نه مسواک

اره خوبه من استفاده می‌کنم کودک هم لذت میبره