۴ پاسخ

همه چی میتونی بخوری بجز اینایی که دکتر بهم داده تا شیش ماه نباید استفاده کنی

عزیزم فقط لبنیات گاوی استفاده نکن،و هرچی که توش لبنیات گاوی هست مثلا بستنی که با شیر درست میشه،و حتی گوشت گوساله هم نخور،بقیه چیزارو میتونی استفاده کنی،

اره عزیزم فقط حبوباتو ۲۴ ساعت قبل خیس کن هیچی نمیشه عرق نعناام بخور،گوشتم که خیلی خوبه هم برای خودت هم کوچولوت مشکلی نداره
فقط سعی کن هروز عرق نعنا بخوری هم نفخو میگیره هم شیرتو خوش عطر میکنه بچتم دلش درد نمیگیره

گوسفندی موردی نداره پسر منم اینجور بود خدا رو شکر برطرف شد هر چی که گوسفندی بود میخوردم