۵ پاسخ

سلام گلم روزی ک میخوای حمومش بدی شب قبلش جلوی سرشو کامل باروغن زیتون چرب کن ک روزبعد حمومش دادی پوسته ها کامل بریزن تاچندبار تکرارکن

شامپو اسکالپیا براش بگیر.پسر من خیلی شدید پوسته شده بود ک از شدت خارش موهاشو با پوسته ها میکند چن بار ک این شامپو استفاده کردم خوب شد

اون پوسته ها کم کم از بین میره من جانسون میزنم خیلی خوبه با دوبار حموم کردن پوسته هاش رفت

منم دخترم اینجوری شده منم با روغن نارگیل چرب میکنم

سلام پسرمن قسمت وسط سرش اینجوری شده.۱۰ دقیقه قبل از حمام با روغن زیتون یا کنجد چربش میکنم.الان خیلی خوب شده