۴ پاسخ

سلام.سعی کن بغل بگیری روی شونت تا آروغ بزنه. اصلا نباید بعد شیرخوردن به معده ش فشار بیاد چون باعث میشه بیشتر بالا بیاره. رفلاکس داره
به هیچ عنوان لبنیات گوشت گاو پرتقال نعناع سویا کره گیاهی و کره حیوانی بیسکوییت بجز ساق طلایی نخور. اینارو رعایت کن مطمئن باش خیلی کم بالا میاره

عزیزم دختر منم اینجوری بود بردم دکتر،سونوگرافی نوشت گفتن رفلاکسه،شیر خشکش رو عوض کرد بیومیل ای آر داد،و راینیتیدین که من دارو ندادم و با شیر خشک خیلی بهتر شده.
وزن گیری پسرتون خوبه؟
علائم دیگه ای نداره؟

کم کم.بهش بده و۲۰ دقیقه بزار نشسته یا سرش بالا باشه نخوابونش

عزیزم بچه رو به حالت عمودی تو بغل بگیرید ،پشتش رو آرام ماساژ بدین تا باد گلو بزنه.یه بیست دقیقه حداقل بعد شیر خوردن تو بغل باشه.
سطح شیب دار بچه رو بخوابون،اصلا سطح صاف نخوابون،که شیر خدایی نکرده تو گلوش گیر نکنه،به معده بچه فشار نیاورید