۴ پاسخ

دکتر به دختر من اول امپرازول داد که سخت میخورد، الان نکسیوم میخوره.

من دكترش نكسيوم داده ولي دوزش بايد تحت نظر دكتر باشه، بادگلوشو حتما بگير بعد شير هم تا نيم ساعت نخوابونش

منم دخترم رفلاکس داره دکتر به من گفت رو سطح شیب دار بخوابونمش که براش تشک رفلاکس خریدم

رانیتیدین رو دیگه نمیدن
پودر اس امپرازول اگر پیدا کنی میتونه بخوره
صبح ها باید بدی بهش
پودر رو با یک قاشق اب جوشیده قاطی میکنی. ۴سی سی میریزی دور و بقیه رو میدی میخوره