۱۰ پاسخ

ضرر که نداره کاهو خیلی خوبه واسه بچه ولی سس کم بزن چاقت نکنه

سس کم بزن یا خودت با ماست درست کن کاهو عالیههههه

دکتر من اصلا خودش گفت کاهو بخور روش روغن زیتون بریز.. سس نخور ضرر داره

کاهو که ضرری نداره ، ولی سسی که مصرف میکنی روشو بخون ، هم چربیش باید مناسب باشه هم نمکش

عزیزم با سس نخور بالیمو تازه یا روغن زیتون بخور کاهو خیلی خوبه

کاهو مفیده ولی سس بسیار مضره

آخ با سکنجبین بخور! الان هوای کاهو سکنجبین ه 😁

سس زیادی خوب نیست ولی کاهو خوب هستش وبا سکنجبین بخور بهتر

عزیزم گم بخوری سس هیچی نمیشه

کاهو آرام بخشه و ضرری نداره.اما سس ممکنه چربی،قند،فشار خونتو ببره بالا ک هم برا خودت خیلی خطرناکه هم جنین.سعی کن کاهو رو با سکنجبین یا خالی بخوری.زیادیشم باعث ضعف عضله و سستی بدنت میشه.