۸ پاسخ

سلام اره واسه‌دندونه ولی فعلن که درنمیاد دندونه چون در زیر لثه هاشون درحال رشده لثه هاشون میخاره دختر منم اینطوریه

عزیز میخواد دندون در بیاره ن زود نی

اره عزیزم واسه آماده شدن لثه برا دندونه
پسر منم دقیقا همینطوریه

ن پسر منم زود شروع کرد که بالاخره شش ماهه در اورد

دخترمنم توهمین سنه وهمینجوریه بخاطردندوناشه احتمالا ردش باید رولثه های پایینش افتاده باشه

نه زود نیست لثه ها از ۳ ماهگی خودشون اماده میکنن که واسه ۵ ماهکی به بعد دندون در بیارن . بعضیا ۵ ماهگی در میارن

آره عزیزم لثه هاش داره سفت میشه که دندوناش دران.طبیعیه دختر منم همینطوره.اگر میبینی زیاد اذیت میشه تی ژل بگیر ب لثه هاش بزن آرومش میکنه

لثه هاشو سفت میکنه دندون درنمیاره ک