۵ پاسخ

سلام. آمپول بین هفته 30 تا 32 میزنن. فقط کسی های بارداری پرخطر دارن. همه نمیزنن

واسه کامل شدن ریه نی نی اگه دکتر احتمال زایمان زودرس بده میزنی همه نمیزنن من خودم نزدم نیاز نبود .حرکت نی نی رو چن روز کم میکنه

به همه نمیدن اگه ریسک زایمان زودرس داشته باشی بهت میدن ، من چون سابقه دارم دکترم گفت دو هفته دیگه بهم میده😫😫😫

سلام امپول واسه کسی میزنن که زایمان زودرس داشته باشه نه همه من که نزدم

کسایی باید بزنن ک دکتر زایمان زودرس تشخیص داده براشون
اگ مشکلی ندارین نباید بزنین