۳ پاسخ

سلام در طول روز سرگرمش کنید نزارید بخابه ک شب بخابه خودتون باید ساعت خابشو تنظیم کنید

پسر منم همينطور بود يه مدت ميبرديمش تو ماشين بعدم مياوردم خونه سشوار ميزدم تا صبح ميخوابيد الان ماشينو حذف كرديم شبا ساعت ده و نيم شيرشو كه خورد ميخوابه ولي هنوز سشوارو ميزنم يه ساعتي روشنه خوابش كه سنگين شد خاموش ميكنم. البته بعضي شبا كه دلدرد نداره ديگه سشوارم نميزنم.

حتما عادتش دادی که صب و شبشا قاطی کرده شبا برقا خاموش کن یه جا سکوت ببرش تا مجبور شه بخوابه یعنی عادت کنه