۹ پاسخ

سلام عزيزم نگران نباشيد
فقط اينكه حتما راس ساعت بهش شير بديد و نزاريد بدنش كم اب بشه تا با ادرار و متفوع از بدنش خارج بشه
شير خشك هم بهش بديد و اگه شير خودتونو ميخوره توي مواد غذاييتون مراعات كنيد

سلام عزیزم ۷ک زیاد نیست بمونه بهتر میشه میگن شیرخشت بدی خوب میشه

عزیزم تند تند هر 15 دقیقه بهش شیر بده و وزانه 5قاشق مرباخوری ترنجبین بده ببین آب روی آتیشه من خودم بچم 3روزش بود اصلا پسرم زیر دستگاه دوام نیورد تند تندخودم زیر دستگاه بهش شیردادم ولی هم یک روز ترنجبین دادم سفید سفید شد بدنش وتا10 روز ترنجبین بده بعدش دیگه زردي اصلا نمیگیره خیالت جمع

7 .خوبه.بهش یکم ترنجبین بده و قطره بیلی ناستر از داروخانه بگیر بده خوب میشه.واسه دختر من ۱۶ بود دستگاه گرفتیم ترنجبین و بیلی ناستر دادم خوب شد.البته چون واسه دختر من بالا بود بهش شیر خشک هم دادم.فقط تند تند شیر بده نذار بدنش کم آب بمونه باید زود زود جیش کنه

عزیزم به بدنش تباشیر بمال زردیش میاد پایین.
یا ارد جو بمال به تنش

سلام عددی هفت که خوبه‌..اما دکتر به خاطر زردی ووزن کم بچم گفت شیر شیرخشک بده ادرار کنه هم شیر خشت بدم ادرار کرد

اصلا نگران نباااش ،بچه ها روزای اول بدنشون کم آب میشه بخاطر همین ادرارشون کمه ،،قطره بیلی ناستر بگیر همون شیر خشت هستش هر ۸ساعت ۵ قطره بده به نی نی ،ترنجبین هم صبح و شب دم کن و یک قاشق چایخوری بده بهش خودتم بخور خیلی زود اوکی میشه ،ولی ازدکترت بپرس حتما اخه ۷ زردی نمیشه که

سلام عزیزم ،،۷ که خوبه ،،من ۱۱ بود زردی پسرم روز ششم که بدنیااومده بود ،چهارروز بعدش شده بود ۷ که دکتر گفت خوبه نمیخواد قطره ش رو ادامه بدی ،،،پسر منم ادرارش خیلی کم بود ،انگار یکم گذشت بهتر شد ،،شیر زیاد بده به نی نی ،،ترنجبین هم من دادم خوب بود ،،دکترت گفت ۷ زردی حساب میشه و نی نی رو بزار توی دستگاه؟؟

قطره بیلی ناستر بده خوب میشه چون زیاد نیست