۱۰ پاسخ

نه بی قراری نمی کنه من نگرانم

ممنون. مگه تو این سن میتونه خیار و هضم کنه

خیار
چنبر بده بهش کارمیکنه

سلام.. خودت انجیر خشک بخور.. یا انجیر خشک رو خیس بده اون آبش رو بده بچه بخوره

سلام.پسرمنم همینجوری بوددیشب بهش بارهنگ دادم امروزدوبار پشت سرهم کارکرد

سلام
گل محمدی خشک شده از عطاری بگیر بچوشون بهش بده

سلام هویج روبپزله کن باروغن بده بخوره
عرق کاسنی سه چهارقطره بریزدهتش

نگران نباش کارمیکنه اگه اذیت نمیکته حالش خوبه بیقرار نیست اشکال نداره تا 10روزم میگن طبیعی دختر من هفتهی1بار یا 2بار

میتونی از شیاف گلیسیرین هم استفاده کنی و شکمش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بدی. یاتوی اب ولرم بچه رو بنشونی

شیر خودتو میخوره یا شیر خشک