۵ پاسخ

هرچی کمترباشه رابطه تواین دوره خیلی بهتره.
ولی بازم بستگی به وضعیتت ونظردکترت داره.ولی من پزشکم میگفت اروم وفوقش هفته ای دوبار ولی نه مثل روابط قبل بچه دارشدن.کمتر

اگه جفت پایین یا سابقه سقط داری نباید داشته باشی

نه اشکالی نداره عزیزم هرکاری میخای کن فقط اروم انجام بدین به بچه اسیب نرسه

اگه توی سونوی آنومالی گفته شده جنین و جفت جای مناسبی هستن اشکالی نداره ولی احتیاط شرط عقله به پهلو باش دخول عمیق نباشه.جلوگیری داشته باشید

اگه دکترت نگفته ک نداشته باشی نه،من هفته ای یه بار گفته،زیادم عمیق نباشه خدایی نکرده کیسه آبت پاره نشه😘