۲۸ پاسخ

عزیزم روی هر بسته نوشته که از چه وزنی تا چه وزنیه، حتما ۲ببند، ۱کوچیکه، از ۶ کیلوهم ۳ ببند

سلام به نظرم الان شماره ۳ بخرید براش , فرق ۱ و ۲ خیلی زیاد نیست , من چند تا ۲ خریدم مجبورم استفاده کنم اما شما همون ۳ بخرید

دور رون بچه مهمه

رو مای بیبی خودش نوشته تو چه وزنی باید چه سایزی براش ببندل طفلک حتما خیلی اذیت شده من که الان پسرم ۵۵۰۰ براش سایز ۳ میبندم

خب عزیزم رو بسته نوشته
ولی دیگه ۳ بگیر
من دخترم ۵۲۰۰ هست
شماره ۳ گرفتم واس
شماره ۳ مناسب ۵ تا ۹ کیلو هست

یک خیلی کوچیکه من بچم پنج کیلویه سه میخرن

عزیزم شماالان باید۳بگیری بچه گناه داره کش مای بی بی کوچک روپاهاش ردمیندازه وعرق سوزش میکنه.

باید ۲بگیری راحت باشه دریا کوچولو منم ۵ کیلو ولی ۳ براش خوبه توش راحته باید ببینی بچه تو کدوم راحته

سلام سایز ۲ بخر

خدایی چطوری هنوز یک میبندی. مدفوعش بیرون نمیزنه؟

والا بچه من ۶ کیلوشه ۴ میبندم چون ۳ یکم اذیت میکنه روناشو

سایز۲بخریدسایز۳هم خوبه بزرگتره بجه راحتتره بارلی بهترازمای بی بی روش اندازه وزن بچه هارونوشته

سلام گلم سایز ۲ کوچیکه پاش اذیت میشه سایز ۳ براش بگیر گناه داره

به نظرمنم سایز ۳ بخر
فرق ۱و۲ زیاد نیست
منم الکی خریدم

عزیزم چرا هنوز 1 میبندی؟ پسر من 6 کیلوعه دیگه سایز 3رو شروع کردم

سلام گلم چجوری 1واسش اندازس؟؟؟2ببند پاهای بچه داغون میشه

سایز ۲ بخر
اما زیاد نخر چون بین ۵ و ۶ سریع بزرگ میشه بچه

بعد یه مدتی خط میافته و نشون میده تنگ شده... من سایز ۳ مولفیکس میبندم هر وقت خط میافته و جای چین پوشک رو تنش میافته یعنی تنگش شده

سلام سایز دو بخر چون سایز دو براد۵دتا۶ کیلو و اینکه دیگه پی پی بچه در نمیاد اندازه بهتر میشه

عزیزم منم پسرم 5کیلو ساسز 3 استفاده میکنم

منوالان براپسرم 3 استفاده میکنم

من از ی ماهگی واسه پسرم 2میبندم

دیگه باید سایز دو بخری،واسش یک کوچیک پاها بچه اذیت میشه،

عزیزم شما چطور بچه ۵ کیلویی رو سایز یک میگبری

عزیزم سایز دو الان استفاده کن سایز ۲ از ۳تا۶ کیلو استفاده میشه،روی مشمای مای بی بی نوشته اندازه هاشو عزیزم

خب ببین تنگ شده یا نه ببین پاهاشو اذیت نمیکنه رد نمیندازه اگه میندازه قرمز میشه سایزشو عوض کن

الان دیگه باید سایز دو بخرید

۵ کیلو باید دو یا سه استفاده کنی رو مای بیبی وزن بچه ک زده