۸ پاسخ

این علایم رفلکس بخون کولیک هم دلدرد و دلپیچه هستش

عزیزم کولیک دل درد بابچه پیج میخوره وهمش باد ازش میزنه بیرون نفخه ولی رفلاکس بعضی بچه هامیارن بالا یایه چیزمیادته حلقشون اذیت میشه یاهمش زبونشون میارن بیرون مزه دهنشون بدمیشه وبعضی ها وزن نمیگیرن

رفلاکس بالااوردن بیش ازحدبعدشیرخوردن سکه سکه گرفتن کولیک دل درد که باعث بی تابی میشه بچه رفلاکسی پنهان داره معمولا شیرانگار میادبالا توگلووبرمیگرد واین باعث ازار میشه هردوتاش بایددرمان بشه

سلام عزیزم.رفلاکس سخت شیر خوردن و بالا آوردن بیشتر از 5،6 بار در روز هست.کولیک دل درد و دیر آروغ زدن بچه که باعث بی تابیش میشه

معمولا در نوزادان دریچه ای که مری رو به معده وصل میکنه هنوز شل هست و همین باعث برگشت شیر یا اسید معده میشه که بهش میگن رفلاکس
کولیک هم به باد شکم میگن که تو روده ها و معده ی بچه حبس میشه و دلدرد و دلپیچه میگیرن

من دخترم 3ماه و خورده ای داره دقت کرد م یه هفته اینا میشه که دست میکشید به صورتش محکم یا همش به بالای سرش نگاه میکرد و دستاشو میاورد بالا محکم تکون میداد صدا از خودش در میاورد اینا همش وقتی اتفاق میافته که توی سطح صاف میخوابونمش ،دکتر که بردم گفت اینا علائم رفلاکس،شبا میخوابوندمش با همین علائم بیدار میشد تا راهش نمیبردیم نمیخوابید

رفلاکس معده یعنی مری و دهانه معده اش یه سره شده و گنجایش معدهداش کمه و حتما باید اروغش رو بگیری و نوازددبعد شیر خوردن یهو شیر با فشار جهنده بالا میاره و کولیک در واقع همون باد شکم که گاز ها و باد شکم تو دلش جمع میشه و باعث دل پیچه نوزاد نیشه باعث میشه نوازد با ججیغ زدن و قرمز شدن صورتش و پاهاشو به سمت شکم جمع میکنه و شبا نمیخوابه و روزاهام یهو از خواب میپره و گریه میکنه

کولیک‌مربوط به روده هست.نوزاد تا زمانی که روده ش خوب کار کنه درد داره و گاهی دردهای وحشتناک😖😖
رفلاکس مربوط به‌معده س.ک بچه بالا میاره یه نوع هم بالا نمیاره ک بهش میگن رفلاکس پنهان ولی بچه رو اذیت میکنه و حتما باید درمان شه