۸ پاسخ

اگه نمیتونی مغزیجات بخور همه مواد مورد نیاز بچتو تامیین می کنه منم نمیتونستم گردو پسته بادوم انجیر میخوردم الان دارم چهار ماه میشم میتونم بخورم

من اگه تنها باشم شوهرم نباشه هیچی نمیخورم یعنی میلی ندارم ب غذا اگه هم باشه ک دوتا لقمه چای شیرین و پنیر

من صبح ساعت هفت باشوهرم صبحانه میخورم تاچایی نخورم نمیشه اصلا بعد یه روزنون پنیرگردو یه روز خامه یه روزنیمرو یه روز کره پنیر شیر البته اینایی ک میگم درحد یه نصف نون بعدمیخوابم تاده بازبیدارمیشم ادامه ی همونارومیخورم 😁

من ک اول یک دونه سیب بعد صبحونه پنیر و سبزی یا کاهو مقداری پسته و گردو رنده میکنم رو پنیر میخورم چون پنیر خالی رو دوس ندارم حالمو بد میکنه

عزیزم اوایل بارداری این مشکل همه ست،سعی کن کم کم بخوری ولی بخوری که ضعیف نشی.

من موز میخورم هم ضعفمو میگیره هم حااچلت تهوعمو

من همش گرسنمه ولی کم میتونم بخورم
پنیر میخورم معمولا

من بیشتر چای شیرین