۴ پاسخ

عزیزم قدیمی ها میگن سرما خورده
ولی اینطور نیست
دختر منم اینطور بود بردم دکتر گفت فقط قسمت آب شیرتو میخوره... ی مدت اول شیرتو بدوش بعد بهش بده
اگه سبز رنگه و حالت مخاطی داره.. شما ی چیزی خوردی ک بدن بچه بهش واکنش نشون داده و آلرژی داشته بهش. ببین این دو روز چی مصرف کردی ک قبلا نخوردی.. دیگه نخور
میخوای واسه سرما خوردگیش خیالت راحت باشه چون همه دارن بهت میگن سرما خورده ک اینطور نیست، حوله گرم کن بذار رو پهلوهاش. ساعتی ی بار اینکارو کن

سلام گوش درد و اینکه پهلو وشکمش سرما خورده
شکم وپهلو با روغن زیتون چرب کن وحوله گرم بزار تا خوب بشه

سلام شایدپهلوهاش سرماخورده

بخاطر سرماست یا گوشش درد میکنه پهلوهاش سرما نخورده