۶ پاسخ

سلام دوست عزیز بچه ی 6 ماه باید حداقل دوبار برای شیر خوردن بیدار بشه اگر خوابید ک خب هیچ ولی اگر نخوابید دل درد داشت بهت توصیه میکنم حتما قطره پدی لاکت بده خیلی خوب و عالی اثر میکنه برای بچه من ک تا الان هم خداروشکر اثر کرد

می‌خوابه بلند میشه شیر میخوره باز می‌خوابه ولی دیگه صبح مثلا شش هفت بیدار میشه

دختر منم تا صبح دو سه بار بلند میشه شیر میخوره گاهی یه بار بستگی داره به اینکه چقدر گشنه بشه

پسرمن هر 1 ساعت فقط برا شیر بیدار میشه همین ک میخوره میخوابه،اما خب واس شیر زیاد بیدارمیشه من کلا خواب عمیق ندارم دیگه،خداروشکر این لحظه ها شیرینه

برای دل دردش چی بدم ؟؟ شربت سگا گریپ میدم ولی انگار اثر نداره

دخترم برای شیر بیدار میشه اگه دل درد داشته باشه هر یک ساعت یبار بیدار میشه باز میخابه . برای شیر هم سه چهار بار بیدار میشه