۷ پاسخ

سر ساعتی ک میخوای بخوابه برقهارو خاموش کن خونه ساکت باشه که احساس کنه باید بخوابه روزهاهم صبح که میشه برق رو روشن کن تا روز و شب رو پیدا کنه

دختر منم اینجوری گلم چون شیرت سبکه بخاطر همین زود به زود گشنش میشه میدونم سخته ولی اینجوری بهتره بیدار میشن میتونی از سلامت بچه با خبر بشی مثلا دمای بدنش رو چک کنی پوشکشو عوض کنی

عزیزم پسر منم همینه زمان میبره تا بخوان درست بشه خوابشون

دخترمنم تاصبح خیلی بیدار میشه ساعت ۱۲اینا میخوابه ولی باورکن میخوابونم میزارم زمین بیدارمیشه دو سه بار هی میخوابونم میزارم جاش تا بلاخره میخوابه میشه۱شب.تا صبحم هی خودشو از بالش میندازه زمین

دختر من قبلا هر 1ساعت بیدار میشد واسه شیر ولی الان تازگی ها 11 میخوابه ساعت 12 بیدار میشه مییبینه فقط پستونک میدم شیر نمیدم بهش میخوابه تا 5 یکسره

دیگه الان باید تنظیم شده باشه. حتما برقا روشنه یا صدا میاد. یا کسی بیداره

سلام دکتر ب من گفت ۷ ماه ب بعد