۵ پاسخ

نگران نباش عزیزم به موقعش انشاالله زایمان میکنی
منو یه سونو گفت 3 اسفند یه سونو گفت 5 اسفند یکی دیگه 6 اسفند
ولی خودم حساب کرده بود طبق اولین روز آخرین پریودیم شد 1 اسفند که دقیقا همون روز دردام شروع شد سر صبح 2 اسفند زایمان کردم

سلام عزیزم روزش ک برسه زایمان میکنی نگران نباش من خودم برام ۱۵ اسفند زده بودن اما ۲۶ بهمن نی نی ام ب دنیا اومد

من دکترم زد ۱۲ اسفند سونو هم هر بار یه چیزی میزد اصلا دقیق نیست اینا بالاخره ۱۶ اسفند اونم چون رفتم برا نوار قلب جنین فهمیدم اورژانسی باید بستری بشم تازه جنین مدفوع هم کرد و سزارین شدم..حواست فقط ب تکوناش و مدفوع کردنش باشه

تاریخ اولین سونو همون ان تی که رفتی اون درسته.
بهداشت طبق پریودت حساب کرده.

سونوآخرمهم تره