۱۰ پاسخ

این عکس دستگاه تناسلی دختر و پسر در هفته ۱۱ هست یعنی همون حوالی سونو nt

من رو هر دو گفت پسر واسه اینکه مطمعن شیم. دکتر بیضه ها شو نشونمون داد 🤣🤣🤣

گلم من nt گف پسره انومالیم گف ک پسره ولی بنظر من انومالی صددرصد درست گفته ولی nt احتمالی میگه

سلام برا منم تو nt گفتن دختر ولی انومالی گفت پسر

برای من هم اولش گفت پسر ولی بعدش رفتم‌گفت دختر
با اینکه الانم که الانه ویارام بیشتر شبیه به پسره😁
باید دوباره برم سونو که مطمئن بشم

اونی که تو آنومالی گفته درسته چون تو nt براساس ضربان قلب حدس میزنن قطعی نیست

سلام تو سونو ان تی ۵۰/۵۰ ست چون‌ خیلی شبیه هم هستن ولی آنومالی درسته

میگن توهفته هاپایین خیلی شبیه به هم هستن دختروپسر آنومالی بهتره درست گفته

نه ان تی احتمالی رو میگن ولی آنومای چون بچه رشد کرده کامل مشخصه جنسیتش

بله درست گفته