۸ پاسخ

طبیعیه ولی علتش ممکنه یا سردی خوردن خودتون باشه یا اینکه جای دندونهاش داره ثبات میبنده.دختر منم دوماهشه و چند روزه که اینطور شده.با گرمیجات امتحان کردم خوب نمیشه متوجه شدم که به خاطر دندونهاشه.آخه این بچه دوممه و بچه ی اولمم‌همینجور بود

دخترمنم همینطور بود الان که پنج ماهش شده خیلی بهتر شده نگران نباش فقط خودت سعی کن گرمی بخوری زیادچیزای سردمصرف نکن

دخترمن آب دهنش می ریخت منم میترسیدم میگفتم نکنه دندون درمیاره اماطبیعی بوده والان که چهارمهس کمترشده بیشترحباب درمیاره نگران نباش طبیعیه

بچه های رفلاکسی آب دهن شون میریزه

دخترمنم همینطور بود الان که پنج ماهش شده خیلی بهتر شده نگران نباش بعداینکه خودتون گرمی بخورید

ممکنه در اثر رفلاکس باشه

سردی بدن مادر زیاده
گرمی زیاد بخورید درست میشه

اره عریزم تو این سن‌نمیتونن قورت بدن طبیعیه