۹ پاسخ

قرص اورژانسی هورمون ها رو میریزه بهم برای همین زمان بندی ها و شرایط عادت ماهیانه تغییر میکنه. حالا دوست داشتید بی بی چک هم بذارید خیالتون راحت شه

عزیزم من استفاده کردم الان دو دفعه اس که اذیت میشم دیر میشم چندروز لکه بینی دارم بعد اثری نیست تا چندروز بعد پریود میشم😔😔😔😔الان فهمیدم که چقدر قرص اورژانسی عوارض داره و اصلا خوب نیست اگه مجبور ب استفاده شدی در سال یکبار باید بخوری

احتمال ب هم ریختن هورمونها هست عزیزم یکی از مضرات قرص اورژانسی همین هست و ب خاطر همینه ک میگن دو بار در سال بیشتر نباید مصرف بشه

سلام میشه توضیح بدی چطور قرص خوردی؟چندتا کی خوردی؟چرا با قرص باز باردار شدی؟یا نه ماه بعد بعد م یودی باز رابطه مشکوک داشتی

قرص اروزانسی اکثرا نامنظم میکنه عزیزم نگران نشو حالا یه تست بزن من یه راهی میدونم که بدون تست و صد درصدی هس

خب ماه پیش شک داشتین و پریود شدین، به این ماه ربطی نداره، مگر دوباره رابطه مشکوک داشتین

منم چن ماه عقب وجلو میزنم همش میترسیدم که باردار باشم ولی بعد چن روز ک ازمریضیم میگذشت میشدم احتمالا توهم اینحوری شدی بعد چن روز میشی چیزای گرم بخور

سلام.قرص اورژانسی بعضی اوقات باعث میشه که نامنظم بشه ولی میتونی تست بزنی

چیشد پریود شدی اخر؟؟؟منکه اعصابم خورده نشدم هنوز ازمایش منفی بود نمیدونم چیشده😢😢