۱۰ پاسخ

همان ساعت ک واکسن زدی همون موقع فردا اروم میشه دیگه فقط قنداقش کن پاش تکان نده دیگه اذیت نمیشه من دخترم چهارماه ک زد پاش قنداق کردم اروم شد دیگه نمی توانست پاش تکان بده بااستامنیوفن کشیدم جای واکسن اروم شد خوابید

تا عصر همینه خوب مبشه پاهاش ببند تکون نده

قطره استا بهش بده هر چهار ساعت کمپرس یخ اصلا نزار چون واکسن جم میشه بیشتر درد میاد

استامینوفن بهش دادی؟ کمپرس سرد براش بذار دردش کم میشه

سلام روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم
پاهاشو با دسمال ببند ک تکون نده

منکه ظهر واکسنشو زدم،تا عصر درد داشت استا رو سر ساعت میدادم اما بیقرار بود،عصرش چند قطره شربت ایبوپروفن دادم خیلی کم اروم اروم شد

سلام یکم درد داره نهایتش تا فردا خوب میشه.قطره رو به موقع بده مواظب باش تب نکنه پاهاشم امروز کمپرس سرد بذار فردا حوله گرم بذار

چهار ساعت یک بار قطره استامینوفن بهش بده
کمپرس سرد تا بیست و چهار ساعت اول و‌ کمپرس گرم بیست و چهار ساعت دوم

تا دو سه روز بیقرارن استامینیفون رو سر ساعت بهش بده روز اول هر چهار ساعت روزم دوم شش ساعت .

یکروز ک خیلی درد میکنه پاشم تکون نمیتونه بده بعد اون کم کم خوب میشه..استامینوفن بده سعی کن بخوابونیش ولی تبشم تند تند چک کنا