۶ پاسخ

بوس از لپ
حساسیت به لباس یا غذایی که مادر خورده
کمی از شیرت رو بدوش و روش بمال

من دخترم دقیقا تو همین سن بود که اینجوری شد لپاش و گردش اینجوری شد بردم دکتر هیچیش نبود گفت عرق سوز شده از بس که پوشوندیش یه دوسه روز پشت سر هم ببرش حموم خوب میشه.دمای نوزاد با دمای مادر تنظیم میشه هرچی خودت میپوشی یدونه اضافه تر تن بچه باید بکنی

پسر من اینطوری شده بود چند روز صورتشو شستم و بزاش چرب کردم خوب شد

روغن بادام شیرین بمال به صورتش روزی چندبار اینکارو بکن خوب خوب میشه

الان برا یه مامان دیگه توضیح دادم 😄
پسر منم اینجوری بود حتی کم کم دونه ها پوسته های زرد رنگ میدن و پوستش خشک و قرمز میشه اشکال نداره طبیعی است من با روغن آلوئه ورای فیروز چرب کردم تا خوب شد تا دو ماهگی ادامه داره

از گرمی شیرتون هست پسر من همینجوری شده.