۶ پاسخ

ی چراغ قوه بگیر پایین شکمت ،ی کیسه یخ بزار بالای شکمت ،بچه دنبال نور میاد پایین

ورزش های دوران بارداری رو انجام بده ، چهار دست و پا تو خونه راه برو ، حتما حتما باهاش صحبت کن چون بچه تو هفته های آخر استرس جدایی از صدای قلب مادر میگیره و از حالت سفالیک به بریج نغییر حالت میده

جارو دستی بکش ب همون حالت ۵دقیقه برو جلو دور بزن.ورزش های زیادی هس بزنی گوگل میفهمی

سلام عزیزم پیاده روی کنید و اینکه من شنیدم چهار دست و پا رفتن باعث میشه بچه بچرخه

سلام عزیزم.پیاده روی کن حدودیک دقیقه چهاردست وپاراه بروانشاالله سفالیک بشه

سلام عزیزم بچه خودش باید بچرخه کاری نمیشه کرد