۷ پاسخ

سلام عزيزم من بچم خواب روزش خوب نيست زياد و شبا هم تا ١ ماه پيش كمتر از ١٢ نميخوابيد اما الان ساعت ١٠.٣٠ ميخوابه من روشم اين بود كه از ساعت ٧ به بعد ديگه نميزارمبخوابه خوب باهاش بازي ميكنم ساعت ٩.٤٥ ميرم پوشكشو عوض ميكنم بعد كنارش ميخوابم بهش شير ميدم چراغا هم خاموش ميكنم اول غر ميزنه ولي بعد ميخوابه عزيزم

پسره من از ساعت ۹میخوابه یک ساعت یه بار واسه شیر خوردن بیدار میشه صبح هم از ساعت شش یا هفت بیدار میشه ۱۲باز می‌خوابه یکی دو ساعت هم بعد ظهر می‌خوابه

سلام دختر من هر دو یا سه ساعتی ی بار در روز میخوابه شبا هم میخوابه

سلام من از ۴۰ روزگی وقتی فرق بین شب و روز و تاریک و روشن و متوجه شد ساعت ده شب بردمش تو یه اتاق تاریک با لالایی یا جغجغه یا ظربه زدن با روی چیزی خوابوندمش.النم بین نه و نیم تا یازده و نیم ساعت خوابشه.روزا هم تا دو ماه پیش هر دو ساعت ک بیدار بود دو ساعت هم میخوابید اما الن کلا یه نیم ساعت سر ظهر و یه دو ساعت بعدازظهر میخوابه.شبا هم قبلا ک روز کوتاه بود بعد هفت نمیذاشتم بخوابه اما الن ک روز بلنده اگه خیلی خوابش بیاد میذارم یه نیم ساعتی بخوابه

باهاش زیاد بازی کنین خسته بشه زود میخابه

برقارو خاموش کن فرق بین شبو روزو بفهمه.
باهاش شبا بازی نکن و عصرم نذار بخابه.
من برقا از دست پسرم از ۱۰خاموشیه😂🤦‍♀️

بستگی به شیر خوردنشون هس شکم سیرباشه میخوابن