۹ پاسخ

چند وقتشه؟
نوزاد تازه متولد شده رو میگن باید خودت هر 2الی 3 ساعت بیدار کنی و بهش شیر بدی تا قند بچه یه وقت خدایی نکرده نیفته ولی یکم بزرگ تر شد خودش گرسنه باشه بیدار میشه مثلا 3تا 4ماه به بالا

نگران شیر خوردنشان نباش من امتحان کردم هر سه ساعت و نیم نهایتا دیگه ۴ ساعت یک بار بیدار میشه و شیر میخوره بعضی موقع هم هر دو ساعت یک بار بیدار میشه

عزیزم من پیش متخصص اطفال که رفتم گفت که به هیچ وجه نباید بچه را از خواب بیدار کنیم می باید بزاری خودش بیدار بشه اینجوری اعصاب بچه تاثیر میزاره همونقدر که تغذیه خوب واسه بچه مهمه خوابه خوبم مهمه

پسر منم بعضی اوقات خیلی میخوابه
بعضی اوقاتم پشت هم شیر میخواد و خواب نداره
میگن بیدارشون کنید

حتما هر 2 ساعت بیدارش کن چون خدایی نکرده ممکنه تو خواب قندشون بیافته

پسر منم یک هفته اول اینجوری بود طوری ک فک میکردم غش کردی و افت قند داده به هیچ عنوان بیدار نمیشدش کرد اما یه وقتایی خودش بیدار میشد

سلام گلم من شنیدم که بچه ها چون زود فکشون خسته میشه زیر سینه خوابشون میبره باید بیدارشون کنید تا شیر بخورن

نگران نباش همینکه یکم خورد کافیه براش.بزار خودش بیدار بشه ولی اگه تا دوسه ساعت بعد بلند نش گد بیدارش کن بازم

نگران نباش دیگه الان شیر خوردن رو بلده و گرسنگی رو حس میکنه خودش بیدار میشه