۴ پاسخ

من از اول مولفیکس استفاده میکنم شکر خدا تا الان هیچ مشکلی نداشته پسرم قیمتشم خوبه

من از مولفیکس راضی نبودم سایزاش کوچیکه پس میده جذبشم خوب نیست

کوکومی یا اوبیبی داخلشون یه لایه سبز داره دختر من بهش هیچ کدوم اونا نساخت جز این دوتا مارک

بستگی داره عزیزم تعداد کم بگیر امتحان کن،مثلا من پوشک مولفیکس رو گرفتم واسه دخترم ی بسته ۱۲ تایی مصرف کردم دیدم مشکلی نداره رفتم بسته ۴۰ تایی خریدم ۸ تاش رو مصرف کرد دیدم پاهاش داره اذیت میشه،دوباره همون مای بیبی رو بستم