۸ پاسخ

منم بارداری اولمه. اصلا به درد فکر نمیکنم. یه موقع هایی که میاد تو ذهنم میگم اونم چتد ساعته میخوام تحمل کنم دیگه. این همه زن مثل من این اتفاق داره براشون میوفته و یه چیز کاملا طبیعی هست. دکتر و ماما هم که حی و حاضر بالا سرمون هستن. قرار نیست اتفاق بدی بیوفته. همه حواسشون بهت هست عزیزم نگران نباش

خیلیا بهم گفتن
خودتو، بچتو بسپر به خدا!
همین!
خدا خیییییلی مهربونه..😍
خودش حواسش بهمون هست..
به بهترین نحو مدیریت میکنه..😊

من بارداری اولمه مث شما ولی اصلا ب این که خودم ترس داشته باشم چقدر درد میکشم ندارم بیشتر از این میترسم که خدای نکرده برا بچه اتفاقی بیفته فقط از خدا میخوام سالم باشه همین و اگه مثل شما ب این که چقدر درد میکشم فک کنم دیوونه میشم پس بهتره اصلا بهش فک نکنی و ب خودت اصلا استرس ندی ب این فک کن ک چن وقت دیگه یه نی نی کوچولوی ناز تو بغلته و میشه همه ی زندگیت انشالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم🙂🌸

عزیزم اصلا بهش فکر نکن این همه زن زایمان میکنن چرا تو نتونی ب خدا خیلی شیرینه، من لحظه ای که بچه م ب دنیا میومد گفتم دیگه بچه دار نمیشم اومدم بخش گفتم حالا ی سزارین میارم اومدم خونه گفتم فقط طبیعییی، میگن موقع زایمان تو بدن زن خدادادی هورمون‌هایی ترشح میشه ک تمام دردا از یادت میره، من الانم با اینکه بچه م سفالیکه دوست دارم طبیعی باشم لذتشو با هیچی عوض نمیکنم 🙂

من بارداری دوممه بعد یازده سال طبیعی میخام زایمان کنم...نمیگم استرس ندارم،،،دارما...ولی خدا هست خودش اون لحظه طاغت میده...همه هم که مث هم نیستن شاید شما زایمانتون راحت بود...من زایمان اولم خیلی راحت بود ان شاالله خدا کمک هممون میکنه...اون لحظه به این فکر کن میخای بچتو بغل کنی و لذتشو با دنیا هم عوض نمیکنی....😊

من اصلا به لحظه ی دردش فکر نمیکنم این همه زن زایمان میکنن منم یکیش

ترس چی ؟ مگه ترس داره ؟ فکر کن دماغ عمل میکنی این که از اون خیلی راحتتره

فکر کردن الان همش بیخودیه و فقط استرسو بیشتر میکنه.همه چیزو بسپر به زمان.به وقتش وقتی توی شرایطش قرار بگیری همه زورتو میزنی و حرف تیم زایمان عمل میکنی که فقط بچتو سالم بغل بگیری