۹ پاسخ

اره عزيرم امكانش هست وقتي دير خط تشكيل ميتونه دليلش باشه كه تيتر بتا هنوز پايينه

بی بی چکت به مرور رنگش عوض میشه پر رنگتر میشه اون شاید بخاطر اینکه یا زود زدی یا اینکه عدد بتات هنوز پایینه گلم الانم نمیخاد بری ازمایش چون عدد بتات پایینه بزار ۲یا ۳ روز دیگه بی بی چک بزن انشالله که ب مراد دلت رسیدی مثبته❤❤❤

اره میشه هنوز هورمونت پایینه برا همین دیر دو خط افتاده

سلام عزیزم انشالله که بارداری
عکس بیبی چکتو بذار

سلام اره غزیزم انشاله بارداری 🌸

مامان لیدا جون بهم گفتی عکس سنو برات بفرستم بگم جنسیت بگی بفرستم برات؟؟؟؟؟

شایدم توهم زدم نمیدونم اما واقعا همه علاعمو دارم سردرد دارم بزاق دارم تیر میکشه زیر دلم موندم بخدا

ان شاءالله ک. مثبت شده گلم.

تست بعد از چند دقیقه دیگ درست نیست.
روی جعبه هم نوشته این نکته رو