۶ پاسخ

سلام عزیزم اره.بخاطر لوبیاش.من بچم کولیک داره بخورم دل دردش بدتر میشه.حبوبات ولبنیات اصلا نباید خورده بشه.خودقرمه سبزی فکرنکنم ضررداشته باشه.من ک میخورم دل درد نمیگیره.لوبیاهاشو نمیخورم.بااین ک ۹ساعت ازقبل خیسانده بودم جرات نکردم بخورم

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره نفخ لوبیا فقط برای خودته به بچه ضرر نمیزنه،قورمه سبزی برای افزایش شیر عالیه

آره عزیزم هر چیزی ک حبوبات داره نباید بخوری بچه نفخ می‌کنه.

لوبيا ک داره باعث نفخ ميشه عزيزم لوبياش بايد چند روز خوب بزاري تو اب و مدام ابش رو عوض کني تا نفخش گرفته بشه

اگه بچت کولیک داره ممکنه لوبیا اذیتش کنه مگه اینکه خیلی بخیسونیش

سلام اگ ازقبلش لوبیاش نخیسانده باشی باعث نفخ میشه