۷ پاسخ

اگه مطب نمیبری البته بعد کرونابیمارستانهای کودکان مثل مرکز طبی واحد دندونپزشکی کودکان دارن که مخصوص بچه هاس.خمیردندون هم اصلا استفاده نکن براش یه کم اب نمک رقیق درست کن مسواکشو بزن تو اکن بکش آروم به دندوناش فعلا تا ببری دکتر بعد شیر هم بهش اب بده تو دهنش نمونه دندوناشو بیشتر بپوسونه

گلم الان نبرش بخاطرشرایط موجود اگر هم بعدابردی حتمادندانپزشک اطفال باشه تخصصش نه عمومی که واسه اطفالم میبینه چون دندکن شیری خیلی مهم

شیر شب ربطی به دندون نداره که

سلام گلم بیشتربهش غذابده تاسیربشه.شیرکمتربهش بده

سلام عزیزم.اصلا موقع خواب شیر نده چون باعثه خراب شدن دندون میشه من الان ۳ ماههاصلا شب به دخترم شیرنمیدم.فقط اب جوشیده.اونم میبینه مزه نداره نمیخوره.هم خوابش بهترشده هم اذیت نمیکنه

عزیزم منم شنیدم ک زیر دوسال رو دست نمیزنن.آخه اوضاع هم اینجوریه دندون پزشک رفتنم خطرناکه.میخوای زنگ بزن به دکتر مشورت بگیر.مسواک براش خیلی بزن

سلام عزیزم دقیقا دختر منم وقتی ی ساله بود همینطور شد بردمش دکتر گفتن 2 ساله ک شد بیارش. 2ساله ک شد بردم. اینقد گریه کرد حتی نمیزاشت دکتر ببینه. دیگه شوهرم گف نبر گناه داره. آلان5سالشه و دندوناش داغون. 2تاشونم شکسته. افتضاحه بخدا. شمام باید کوچولوتون 2ساله شه . امیدوارم مث دختر من شلوغ کاری نکنه.