۱۳ پاسخ

سلام گلم من تموم دردای طبیعی کشیدم بعدش سزارین شدم طبیعی اصلاخوب نیس بعدش عفونت میگیری افتادگی رحم.سزارین میگن بده درداش بعداهستش ولی اشتباه میکنن سزارین خیلی خوبه اونم بیهوش باشی راحت

سلام عزیزم من زایمانم طبیعی بود بقدری اززایمان طبیعی وحشت داشتم که اصلا دلم نمیخواست ۹ ماه تمام بشه متاسفانه دکترای که توشهرم بودن چون توبیمارستان دولتی کارمیکردن راضی نمیشدن زیرمیزی بگیرن سزارین انجام بدن چون زایمان طبیعی اجباری بود دیگه مجبورشدم ماما خصوصی گرفتم نمیخوام تعریف کنم تمام پرسنل بخش زنان از صبوری وآرومی وزایمانم تعریف میکردن البته ماما همراهم مدام بهم میگفت برقصم یا ورزش کنم یا روی توپ خودم حرکت بدم بعد از زایمانم اصلا عفونت وهیچ مشکلی نداشتم عزیزم اگر عمری باقی بمونه همین یه بچه کافیه دیگه من وهمسرم بچه نمیخوایم ولی درکل فکرشم نمیکردم منی که حتی اسم زایمان طبیعی اشکم درمیاورد چنین زایمان راحتی داشته باشم.

سلام خانمی
بله من طبیعی بوده و خیلی راضی بودم
اصلا عفونت نگرفتم و بخیه ها زود خوب شدن
ولی خب خیلی مراعات بهداشت میکردم
هم شستشو خوب
بعد خشک میکردم با سشوار و بعد ی ژل که دکتر معرفی کرده بود میزدم. عالی بود
GEL DE HYPERICUM CPI
موقع زایمان هم ی مامای همراه داشتم
اگر خدا بخواد مجدد بارداری و زایمان داشتم باشم اولویتم طبیعیه مگر اینکه مشکل خاصی باشه 🥰

من طبیعی بودم اصلا اصلا راضی نیستم زایمانمم فوق العاده سخت بود بخاطر خون ریزی شدید ی هفته بستری بودم محاله که دومی و طبیعی بیارم درمورد عفونت هم من قبل زایمان اصلا عفونت نداشتم ولی از وقتی که زایمان کردم عفونتم اصلا خوب نمیشه دارو استفاده میکنم ی هفته خوبه دوباره برمیگرده

دردش وحشتناک بود تا دم مرگ رفتم بعدم درد بخیه بواسیر خلاصه بد بود ولی برا نوزاد خوبه طبیعی هرچند میگن برا مادرم بهتره الانم ی چیزی مث غده دراومده معلوم نی گوشت اضافه چیه

من سزارین شدم ولی دومین بچم کیسه آبم یه هفته زودتر پاره شد یه دردی تو پهلوو دل من میپیچید صدبرابر ازدل دردپریودی بدتر دکترم دید داره طبیعی بچه میاد من تحمل درد نداشتم و قبلی سزارین بودم سریع عملم کرد

طبیعی هم اندازه سزارین خطر داره بعلاوه اینکه طبیعی درد داره ولی سزارین نه. من سزارین شدم اصصصصلا درد نفهمیدم. حتی نفهمیدم شکمم رو بریدن! طبیعی احتمال افتادگی رحم در میانسلی داره احتمال در رفتن یکی از استخوان های بچه بخاطر فشار زیاد رو داره احتمال عفونت داره و... مراقبتش خیلی سخته چون بخیه تو محلی نیست ک بتونی مدام مراقبش باشی. ولی در کل برو پیش ی دکتر. از فرم اگن میتونن بگن ک میتونی زایمان طبیعی نسبتا راحتی داشته باشی یا ن

من دو تا زایمانم هم طبیعی بود..دومی رو کلاسای یوگا و ورزش میرفتم.ماما هم داشتم.بدون حتی امپول فشار زایمان کردم.خدا رو شکر عفونت هم نداشتم.بالاخره زایمان طبیعی درد داره دیگه...

من که خیلی اذیت شدم همش دستکاری میکنن شکمو فشار میدت دردای خیلی زیاد فکرشم میکنم حالم بد میشه

من بچه اولم واقعا سخت بود زایمانم. اما بچه دومم راضی بودم. ولی در کل آگه میتونستم حتما سزارین میکردم. چون دردا ک یادم میاد میگم کاش سزارین بودم. ولی از شانس هیچ دکتری راضی ب سزارین نشد

ولی مشکل عفونت و این چیزا نداشتم

من طبیعی بود تو بیمارستان میلاد واقعا اونجا همه چی عالیه ولی کلا به خاطر درد زیاد من پیشنهاد نمیکنم چون هنوز که هنوزه بعداز یکسال و سه ماه هنوز حالم خوب نشده و تمام استخونام انگار داغونن😥

اره عزیزم من راضی بودم مشکل عفونت هم نداشتم خداروشکر بعدی هم طبیعی میارم🤭