۶ پاسخ

امپرازول رو نده بهش نساخته اصلا اغلب دکترا انقدر زود دارو تجویز نمیکنند برای رفلاکس نخوره بهتره .

شاید حساسیت داره

یکبار دلیل نمیشه باید چند بار بدی اگر ادامه داشت دکتر عوض میکنه و داروی دیگه میده، پسر منم رفلاکس داره و تا الان 3 بار دکتر داروش رو عوض کرده

اخه دیروز دادم طوریش نشد امروز صب زود گه دادم طوریش نشد بردمش حموم اب که ریختم رو صورتش کف و اب ها رو خورد بعد از حموم در اومدن شیر دادم شیر تازه بالا اوردن ینی بریده مثه پنیر نبود الانم دادم باز بالا اوردم همون شیر تازه رو

احتمالا به امپرازول واکنش نشون داده، به دکترش اطلاع بده قطعا داروشو عوض میکنه

درصورتی که رفلاکسش‌شدیده بهش دارو بده اگر خفیفه خودت با رعایت کردن یک سری اصول رفلاکس رو کنترل کن مثلا یه بالش خیلی کوچیک و نرم بزار زیر تشکش یا اروغش رو حتما بگیر فاصله بین شیر خوردنش بین یک و نیم ساعت تا دوساعت باشه بیشتر از ۳۰ سی سی شیر بهش نده اواخر یک ماه و نیم به بعد میتونی زیادتر بدی اونم درصورتی که بچع خودش بخواد